Sardinië Blog

Trivago?

by Wilge! on maart 22, 2018 Reacties uitgeschakeld voor Trivago?

Ken je de reclame van Trivago? Ze beweren dat ze van de aanbieders van een hotel alle prijzen in huis hebben. Dat vergelijkt en vergemakkelijkt de keuze en zo kun je dus het goedkoopste uit zijn, zo luidt hun spotje op tv.

We hebben een paar accommodaties onderzocht.

Het 4 sterren Alghero Resort Country Hotel met een Booking.com beoordeling van een 7,9 uit meer dan 156 beoordelingen heeft diverse aanbieders. Wat zien we bij Trivago: 5 aanbieders en met de goedkoopste die van Booking.com Het lastige is vaak dat er in hotels als deze meerdere soorten kamers zijn. En dat maakt het vergelijken al gelijk wat lastiger.

Een ander groot 4 sterren horse en country hotel, namelijk Horse Country Resort Congress & Spa bij Arborea is het “probleem” van de hoeveelheid verschillende kamers nog groter, zeker als er nog eens veel meer aanbieders zijn. Een afdruk maken van de lijst is niet eens mogelijk zolang als die is. Prijzen variërend van 110 bij Hotelquickly t/m Gala hotels 278. Hier heb je ook nog weer verschillende mogelijkheden in met ontbijt, full pension, half pension. EN, merkwaardig: hier staat booking.com niet bij terwijl die op dat moment wel een kamer op dezelfde datum aanbiedt voor de prijs van 120 euro inclusief ontbijt.

Het mooie Rurale B&B Lu Salconi wordt wel genoemd bij Trivago, maar geen deals, terwijl er bij Booking.com toch echt wel een prijs genoemd wordt, zij het voor meerdere dagen. In mei 2 dagen: 150 met een score van bijna een 9!

Het is dus wel een beetje het wiel uitvinden. Vooral betreft data, en lang niet alle aanbieders hebben deals met de eigenaren en dus voor jullie.

Het hangt dus van je zelf af of je “je bij Trivago thuis voelt”, en dan kun je best leuke deals bij Trivago tegenkomen. Ik ga liever kijken bij het mij vertrouwde Booking.com die heeft genoeg accommodaties.

Waarvan acte!

N.B een zelfde onderzoekje heb ik gedaan voor Corsica. Deze 2 samen leveren een blog op bij Corsicaensardinie-info..nl

Wilge!Trivago?