Onze ervaringen met de campings op Sardinië

Ruim 100 campings

 

Alle ruim 100 campings staan in onze Sardinie-info-App voor smartphone en tablet. Daarnaast  hebben we ze ook nog vermeld met diverse gegevens in een Exceldataspreadsheet.

Daarnaast hebben we ook een gedrukte campinggids, met veel meer campings dan de ACSI en ANWB op hun lijst hebben. In de gids ook aangegeven welke in de ACSI en ANWB-gidsen staan, alsmede welke wij persoonlijk hebben bezocht.

Campings 1e 14 dagen van juni 2019:

Mariposa in Alghero:
Beetje oubollige stadscamping direct aan het strand en aan drukke weg. Deze drukke weg hoor je dus wel! Voldoende plek in voorseizoen, maar in hoogseizoen zal het wel dicht op elkaar staan. Geen echte vakken, wel nummers, beetje heuvelachtige duinen, diverse soorten bomen. Sanitair verouderd, wel schoon, geen warm water bij de afwas, muntje van 50 euro voor de douche. Wel WC-papier en ‘normale’ toiletten’. Kampwinkeltje, barretje en pizzeria, maar wij hebben gewoon in de stad gegeten of op de plek met meegebracht eten. Wifi bij de bar. Naar de binnenstad lopen van Alghero is wel een stevige wandeling van een half uur. Beter fietsen, want er loopt een mooi fietspad langs de kust in Alghero richting Capo Caccia. Geen zwembad. Eerdere jaren hebben we op de steeds beter wordende camping Torre del Porticciolo gekampeerd en een keer op Laguna Blu (ook aan die drukke weg) waar nu een mooie zwembad is gebouwd, dat we nu vanaf de weg hebben gezien.

Iscrixedda in Lotzorai:
Camping met oud pijnboomgedeelte, kun je bijna op het strand staan. Sanitair gebouw hier wat oubollig, met geen warm water bij de afwas, ‘normale’ wc’s. Douches op zich goed. Nieuw sanitair gebouw bij ander gedeelte is beter geoutilleerd, maar daar een terrein weinig schaduwplekken. Wifi niet bij de bar, maar bij receptie, alwaar geen tafeltje of zo is. Ben wel benieuw hoe ze de plekken regelen in de zomer als het druk is. Er zijn wel nummers, maar hoe deze plekken nu precies liepen in het pijnbosgedeelte? Wel kwam er wat hars van de bomen. De plek waar animatie zou moeten plaats vinden was nog erg troosteloos. Geen zwembad. Ze geven zelf aan dat het op loopafstand van Lotzorai ligt. Dat zal best als je van poort van de camping tot het eerste huis loopt, maar zo werkt het niet, daarnaast is er geen schaduw op deze weg, waar je dus een half uur over loopt!

Quattro Mori (4mori) nabij Muravera:
Prachtige camping met duidelijke en grote plekken onder de eucalyptus bomen. 4 sterren en een super vriendelijk team. Iemand die niks te doen heeft rijdt rond op een fiets, met daarop een bord, Heb je vragen, vraag het mij…. Prima sanitair, toiletpapier in de normale wc’s. Prima douches. Ondanks dat het voorseizoen was waren er toch veel gasten. Zuid Duitsland bleek vakantie te hebben, dus de Hoki Poki werd ingezet voor de kinderen. Prima restaurant en ruime kampwinkel. Leuk zwembad, waar je geen cap op hoeft, ook geen speciale ‘echte’ zwembroek aan hoeft. Vraag met wel af of dit zwembad niet te klein is in de zomer, want het zat nu al aardig vol. Animatie ook in het water! Camping ligt aan de zee, met strandtent, volleyveld en ligbedden en parasols. Wifi op 3 verschillende plekken.

Le Dune Costa Rei:
Deze camping waren we al eerder geweest, maar 12 jaar geleden. Toen een caravan gehuurd, en dat kan nog steeds, je hebt nu zelfs nog meer keuze. Camping-gedeelte vooral onder eucalyptus bomen. Maar naar mate je dichter bij het strand staat worden de boompjes dunner en kleiner. Ligt bij een stagni (brakwater meer) wellicht daar door weer wat meer last van muggen. Sanitair was vernieuwd, of het oude sanitair hok nog opengaat tussen de caravans dat weet ik niet, maar het sanitair was nu wel weinig voor zoveel plekken. Opvallend aan het einde van de dag waren alle plekken bezet, voornamelijk door campers van Duitsers. Zwembad is niet groot, maar wel prima om af te koelen. Er is immers ook nog de zee waar deze camping aanligt, met ligbedden en parasols. Wifi bij de bar. Prima kampwinkel en restaurant.

Ermosa in Posada:
Kleine camping bij Posada op gras, althans nu is het gras en wellicht eind augustus ook, als men doorgaat met sproeien van water. Lig aan een riviertje dat hier uitmondt in de zee. Bruggetje over en je bent op het strand na 100 meter. Kleine camping, valt wel mee, maar het is geen grootschalig terrein, men houdt hier van simpel. Het terrein is vlak en heeft 2 sanitair gebouwen. Er stonden ruim wat campers en ook een ‘De Waard’ (uiteraard van Nederlanders) pizzatent en klein restaurant. Een barretje en je kan brood bestellen en ze hebben bij de bar ook nog wat eerste levensbehoefte te koop, maar stel je daar maar niet te veel van voor. Wifi nagenoeg op alle plekken. Het enige dat me doet twijfelen hier terug te keren is het sanitair. Hartstikke schoon, daar valt niks op aan te merken, maar de douches zijn zeer krap, je kan je kont niet keren. Koudwater om af te wassen. Ook bijna alleen sta Wc’s, deuren die klemmen, wc-rolhouders waren er wel maar waren leeg…. Dus als je dat niet zo’n probleem vindt…. en een rustige camping zoekt bij een leuk stadje, dat makkelijk met de fiets bereikbaar is (lopen een half uurtje), dan is dit je camping.

Cala Cavallo San Teodoro:
Een grote camping uit de drukte van San Teodoro. 100 meter van een strand (baaitje) met mooie rotsen en dus snorkelgelegenheid. Deze camping heeft als het ware 3 terreinen: bungalows op originele wijze gebouwd en neergezet. Een camping gedeelte met veel vaste caravanplekken. Hier ook her en der losse plekken netjes afgezet sommige met een “dakje” van dicht gaas. Het derde gedeelte is echt een camperplaats, soort parkeerterrein met vakken voor een camper met een kleine plek er naast om buiten te zitten, veel waterkranen en stopcontacten. Dicht bij het zwembad en een sanitair gebouwtje. Je mag gewoon gebruik maken van alle faciliteiten van de camping. Het sanitair is ook origineel gebouwd en schoon. Een pizzeria/restaurant, bar en grote “market”. Het zwembad mag je zonder cap in en je hoeft ook geen ‘echte’ zwembroek aan. Wifi overal op de camping, maar internet erg langzaam of niet… Mooi natuurpark met brakwatermeren en veel vogels (oa flamingo’s) tussen de camping en San Teodoro.

Voor we bij deze camping kwamen, nog langs Camping La Cinta gekomen. Die ligt aan het einde van de weg naar het strand La Cinta, en daar is het dus echt toeristisch druk. We wilden daarnaast ook een zwembad dus door gereden naar Cala Cavallo.

NB:

Camping Torre Salinas. Nog langs gekomen toen we naar 4Mori gingen. Vanaf de buitenkant weren we niet echt enthousiast en van iemand die er geweest was , hoorden we ook al geen enthousiaste verhalen.

Camping Pine e Mare in Quartu Sant’Elena. Camping ligt buiten de stad richting Villasimius. Hij ligt aan drukke weg in een donker pijnboombos met dikke naalden pakket op de plekken. Wij vonden het er niet aantrekkelijk uitzien en zijn weer verder getrokken. Omgeving wat verwaarloosd, er lag vuil. Strandje niet echt fijn.

Camping Nuraghe Riui in het binnenland bij Norbelle: echt een binnenland camping en daar aangekomen was er weinig leven. Geen gasten, geen tenten of campers te zien. En dat terwijl bijvoorbeeld Le Dune vol zat. Wel is er een zwembad om af te koelen, en stonden er parasols open. Misschien het lot van een binnenland camping, maar wij zijn rechtsomkeer gemaakt, maar wellicht juist wat voor jou!

Natuurlijk staan alle campings waar wij gekampeerd hebben ook in de Sardinië Camping Gids, met een symbool, zodat je de ervaringen desgewenst op deze pagina kunt terug lezen:

In 2018 hebben wij niet gekampeerd op Sardinië, daarom zijn we blij met de ervaringen van Marieke en Michiel die net na het hoogseizoen hebben gekampeerd. Ook ervaringen? Mail ze ons!

 • Nurral in Fertilia Alghero (licht groen 4): deze zou ik iedereen afraden. Het party tent gehalte was er erg hoog en douches erg oud en vies! We zijn hier de volgende dag snel weer vertrokken.
 • P20 camperplaats in Bosa, Abba Druche: hele mooie plek, direct aan zee, met douche (wel met gordijntjes) maar hele fijne plek met aardige eigenaren. Eigenlijk een soort camping. Wel weinig schaduw.
 • Camping Sardegna (geel nr 5): direct aan zee, wel dicht op elkaar. Wij zijn verder gereden.
 • Portu Tramatzu in Teuleda (licht blauw 2): grote camping, maar dat merk je niet echt omdat hij heel lang gerekt is langs de baai. Wij hadden een hele mooie plek aan zee, waar we makkelijk ons bootje in het water konden rijden. Veel schaduw. Fijne douches, wel wat verouderd. Bij mooi strand, mooie baaitjes. Receptie tussen 13 en 15 gesloten.
 • Pini e Mare in Quartu s’Elena (licht blauw 6) wij zijn hier gaan staan om naar Cagliari te gaan, voor de deur stopt de bus, is 6 km naar het centrum. Camping zag er op de website mooier uit dan die was. Wel veel schaduw, maar aan vrij drukke doorgaande weg. Strand is dichtbij, maar aan de andere kant van de weg. Douches verouderd maar wel fijn. Prima als stadscamping, maar zou er niet langer blijven. Adres klopt niet wat in het boekje staat. Dat moet zijn: Via s’Arritzolu Saliu 1, 09045 Quartu Sant’Elena. Zie google maps.
 • Cala Gonone (bruin nr 7): mooie camping met veel schaduw. Leuk plaatsje. Douches beetje verouderd.
 • Baia Saraceno in Palau (paars nr 8): campers zeer dicht op elkaar. Alles wordt vol gepropt. Wij vroegen voor andere plek aan zee die vrij was, maar mochten er niet staan, was alleen voor grote campers kwamen we achter toen de mensen na ons er wel mochten staan. Geen vriendelijk personeel. Wij zijn snel op zoek gegaan naar andere camping.
 • Arcobaleno (paars nr 6): direct aan zee, maar voor de rest een grote bende. Toiletgebouw was te oud en vies! Wij zijn snel weer verder gegaan.
 • Capo Dorso (paars nr 11): hele grote camping, met wel hele mooie plekken. In het laagseizoen goed betaalbaar. Splinternieuw toiletgebouw, heel mooi! Wel meer resort idee, maar in laagseizoen vonden wij dat geen probleem. Kan er ook erg lekker eten en plek om je bootje het water in te laten. Tussen 13 en 15 mag je niet de camping op.
 • International (licht groen nr 6): camping met veel schaduw en plekken aan zee. In duinen gebied. Mooi toiletgebouw. Tip voor iedereen die van wijn houdt: dicht bij de camping zit een wijnboer waar ze hele leuke proeverijen doen, met locale kaasjes en worst erbij. Heel erg vriendelijke mensen: www.cantinaligios.it
 • NB nummers komen overeen met de nummering in de campinggids.

Accommodaties op campings van Vacanceselect

Vacanceselect is specialist en voorloper op glampinggebied en bied gezinsvakanties aan in heel Europa!

In 2017 stonden we zelf op 5 campings:

 • Camping Torre del Porticciolo (Alghero)
  We zijn er eerder geweest: een verademing de nieuwe prachtige sanitairblokken!! Leuke plaatsen, sommige wel wat klein, dus bij reserveren wat groter opgeven! Zie ook eerdere opmerkingen hieronder.
 • Camping Nurapolis (Is Arenas; Cuglieri )
  Eén van de meest natuurlijke campings op het eiland. Dik pak naalden op de paden tussen de kampeerplekken onder de bomen. Geen zwembad, sanitair deels vernieuwd. Prima restaurant met uitzicht op ondergaande zon op zee.
 • Camping La Liccia (Santa Teresa Gallura)
  Camping op de duinen. Leuke plaatsen, op terrassen, veel schaduw, deel van het sanitair wat verouderd. Andere deel prima. Mooie camping om hier vandaan een dagje naar Corsica (Bonifacio) over te steken (aanrader). 10 min van de haven.
 • Camping Pedra e Cupa  (Budoni)
  Het terrein is verdeeld in 4 stukken. Eerst receptie, zwembad en restaurant, dan accommodaties zoals mobile homes, dan een camping gedeelte met afgepaste plekken onder een schaduwdak van netten. Het laatste gedeelte, het dichtst bij het strand, het verst weg van het zwembad was een terrein dat wat meer op een bos leek. Via een paadje kwam je op het strand, met strandtent.
 • Camping Tiliguerta (Muravera)
  Leuke camping, vlak en aan zee. Bijzonder: behalve een zwembad voor mensen is er ook een zwembad voor honden. Dat verklaarde natuurlijk ook waarom er veel honden op deze camping waren.

In 2016 zijn we in de meivakantie gaan kamperen op de volgende campings:

 • Camping Li Nibari
  Mooi camping terrein licht glooiend vlakbij aankomsthaven Porto Torres in Sorso. Misschien in het hoogseizoen te kort aan warmwater douches? Met zwembad aan zee.
 • Camping Laguna Blu
  Grote vlakke camping tussen Capo Caccia en Alghero in. Zeer schoon sanitair. Heerlijk eten. (NB in 2018 is hier een waterpretpark bij gekomen!)
 • Camping Bella Sardinia
  Al eerder geweest en wat ons betreft een aanrader in de Oristano. Leuk en licht glooiend terrein onder de naaldbomen met zwembad. Sanitair wel wat ver lopen, tenzij je van een klein verouderd sanitairblok gebruik wil maken. Houd je meer van rust dan is de naastgelegen camping Nurapolis met in 2016 compleet nieuw sanitair een aanrader.
 • Camping Flumendosa
  We wilden eigenlijk naar camping Chia nabij Domus de Maria, zag er leuk uit, maar de receptie was nog dicht. Zijn richting Pula gereden en belandt op Camping Flumendosa. Deze camping heeft veel accommodaties en wat ons betreft een mooie doortrek camping. Wel een zwembad en aan zee, eenvoudig schoon sanitair!
 • Camping Capo Ferrato
  Ook al eerder geweest en nu stonden we echt aan zee. Prima plekken op deze niet al te grote camping. Uitstekend sanitair en vriendelijk mensen. Laten ook wat van hun cultuur zien dmv Sardijnse avonden ed.
 • Camping Tavolara
  We hadden een ruime heerlijke plek met een ‘gaasdak’. Redelijk sanitair. Strand is ver lopen, maar er rijdt een shuttle. Vriendelijke mensen!
 • Agriturismo S’ Ozzastru
  Geweldig! Klein campinkje bij boerderij. ‘s avonds echt biologisch Sardijns eten! Uitermate vriendelijke mensen! Helemaal top als je van je rust en eenvoud houdt.
 • Camping Capo d’Orso
  Grote camping die ‘s zomers knap vol zit. Wij waren er in mei en dan is het geweldig. Ruime mogelijkheden om aan het water te staan op deze glooiende camping. Prima sanitair! Geen zwembad. vlak bij de Maddalena Archipel.

Accommodaties op campings van Vacanceselect

Vacanceselect is specialist en voorloper op glampinggebied en bied gezinsvakanties aan in heel Europa!

In 2015 zijn we op verschillende campings geweest.

 • Camping Isola Dei Gabbiani (Porto Pollo)
  Op schiereiland gelegen camping. Niet al te grote plaatsen, weinig hoge schaduw. Veel mobile homes ed. Ligt er wel erg mooi op dit schiereiland, met mooie rotsen achter de camping. Uitstekend watersport gebied. Goed sanitair.
 • Camping Telis (Stadscamping Arbatax)
  In buitenwijk van Arbatax gelegen terrassencamping. Heerlijk restaurant. Lastig voor auto’s. Eigen strand en zwembad. Prima Sanitair.
 • Camping Orri (Barisardo).
  Aan strand gelegen camping met zwembad. Redelijke plekken en redelijk sanitair.
 • Camping Capo Ferrato (Costa Rei).
  Met de tent of caravan aan het rand van het strand staan is mogelijk. Goed sanitair. Animatie en prima keuken in restaurant.
 • Camping Saline (Sant’Antioco/ Calasetta).
  Vergane glorie 🙁
 • Camping Spinnaker (Torregrande, Oristano)
  Aan strand gelegen camping met zwembad en ruime plaatsen. Goed sanitair. Animatie.
 • Camping Torre del Porticciolo (Alghero)
  Prima plaatsen, maar wel weinig ruimte voor auto’s als het vol is. Oude sanitairblok is nog steeds in gebruik. Er is ook een nieuw blok, maar wanneer dat in gebruik is…..? Ligt aan mooi baaitje met prima snorkelmogelijkheden. Lekker weg uit de drukte.
 • Camping La Liccia (Santa Teresa Gallura)
  Camping op een helling van een duin. Plekken deels ook onder schaduw netten. Zwembad en aan zee, wel de duin aflopen en daarna weer op. Goed sanitair.

De camping die het meest tegenviel was die van Saline op Sant Antioco, dan kan je beter naar Tonnara als je Sant’Antioco wilt kamperen. Jammer, want getuigen van vergane glorie duidt op wat het eens geweest is.

De andere campings hadden wat ons betreft wel wat we zochten met redelijk tot goed sanitair.

Niet overnacht, wel bezoekje gebracht:

 • Camping Tavolara (Porto San Paolo)
 • Camping Nurapolis (Is Arenas; Cuglieri )

Camping Tavolara ligt er mooi bij. Heel vriendelijke mensen en een prachtig strand met uitzicht op de tafelberg.

Camping Nurapolis heeft geen goede naam als het om sanitair gaat. Wij waren getuigen van de aanbouw van nieuwe sanitairblokken. Dat zal de camping goed doen! Want de camping ligt er prachtig in de natuur en de mensen zijn er erg vriendelijk.

Campings die wij bezocht hebben in voorgaande jaren:

Natuurlijk staan alle campings waar wij gekampeerd hebben ook in de Sardinië Camping Gids, met een symbool, zodat je de ervaringen desgewenst op deze pagina kunt terug lezen:

Camping Selema, St.Lucia.
Deze camping staat niet alleen pal langs het strand maar ook naast een andere camping Madrasgasnos. Die er wat ‘verouderd” uit ziet. Veel meer nog dan op Selema zie je daar tenten en caravans van mensen die daar een vaste plek hebben. Selema is een camping met van alles wat. Je ziet er veel campers staan, een paar mobile homes en ‘huisjes’, gewone caravans en natuurlijk tenten in alle soorten en maten. Mooi verzorgd zwembad en je kunt er lekker eten. Niet alle sanitair is even modern, maar zeker wel heel voldoende. Prima camping om natuurlijk te genieten van de zee, maar ook van de omgeving. Zo kun je vanuit hier ook een boottochtje maken naar Cala Canone, dat is dan nog wel een uurtje rijden.

Compleet ingerichte tenten, Mobile homes, huisjes in diverse formaten o.a. van: camping zelf

Camping Cala Pinete Mandras, Santa Lucia Siniscola

Enkele nachten hebben we hier kennis gemaakt met de formule van Amfibietreks. We sliepen in een Suite. Dat wil zeggen: kant en klare tent inclusief opgemaakt bed, douche, aanrechtje, en wc in de tent. Daarnaast was ook het eten (3x per dag) daarbij in begrepen. Gewoon wat de pot schaft en dat was heerlijk, genoeg keuze en gevarieerd. Bovendien ook erg gezellig, omdat je met de andere campinggasten aan tafel eet.

Een heel bijzondere formule die we nog niet eerder hadden gezien en ook niet eerder hadden ervaren. Vooral aan te bevelen voor mensen die alle rompslomp die kamperen met zich meebrengt even niet aan hun hoofd willen hebben, maar wel graag op een camping willen staan.

Daarnaast erg veel mogelijkheden betreffende mee doen aan programma’s zoals Yoga, sport en spel, watersport, outdoorsport

Camping Bella Sardinia, Cugliera
3 campings vechten hier om de eer: Nurapolis en Is Aruttas. Bella Sardinia doet in ieder geval z’n naam eer aan. Het is mooie camping waar je o.a. vrij kunt kamperen onder de dennenbomen.  Centraal een bar, restaurant en market en goed sanitair. Camping af; zo het strand op, of toch links af het zwembad in, met leuke luchtkussens. Bijzonder: je mag geen waslijnen spannen. Auto’s in het algemeen niet direct naast de tent. Omgeving Tharros, zoutvlaktes en noordelijk Bosa en Cuglieri. (zie oa onze ervaringen in Oristano)

Tips

Op deze campings zijn wij ook geweest!

Camping Ultima Spiaggia, Bari Sardo
Een moderne camping, met van alles en een heel mooi zwembad. I.t.t. veel andere campings mag je hier wel zonder badmuts en met een bermuda het water in. Internet toegang (wifi) doet het tegenwoordig ook heel goed op een camping en hier is dat ook mogelijk: 2 uurtjes voor 5 euro. Deze camping ligt een beetje uit de drukte van Arbatax-Tortoli. ’s Avonds zijn er een kinderdisco en diverse opvoeringen op een heus toneel. Prima strand, hoewel veel kiezel. In de verte zie je de Torre di Bari Sardo liggen.
Prima sanitair. Veel te doen in de omgeving en in het achterland het Ganargentu gebergte. (zie oa onze ervaringen in de Ogliastra)

Compleet ingerichte tenten, Mobile homes, huisjes in diverse formaten o.a. van: Eigen camping

Camping Torre del Porticciolo, nabij Alghero
Wil je niet “onder de rook” of “in de drukte” van Alghero kamperen zoals Mariposa, dan is camping Porticciolo echt een aanrader. Ligt aan een leuke baai, waar je heerlijk kunt luieren, lezen, zwemmen en snorkelen. Redelijk sanitair. Zwembadje en animatie. Restaurant niet om over naar huis te schrijven. Van hieruit kun je de hele noordwesthoek van Sardinië bekijken. Van Stintino tot en met Tharros. Vergeet Capo Caccia met de Grotten di Nettuno niet. (Onze ervaringen in die streek: Sassari)

Camping Le Dune, Costa Rei.
Zwembad en een kunststof speelveld – voor voetbal en wellicht ook andere sporten – vallen direct in het oog.  De “duinen” door en je staat op het op strand. Niet te vergelijken met de duinen in Nederland en België. Hier zijn het een paar zandheuvels. Mooie uitvalsbasis voor alles wat de Costa Rei biedt.

Compleet ingerichte tenten, Mobile homes, huisjes in diverse formaten

Camping Tonnara, St. Antioco
Deze camping heeft ook een eigen strand. Nou ja, allerlei prachtige rotsformaties, blokken en plateaus. Met ihier en daar kiezel en zand. Het er naast gelegen strandje Cala Sapone heeft meer weg van een strand zij het met veel kiezelzand. De  meeste plaatsen zijn overspannen met netten ivm de schaduw. Een zwembad, supermarkt en een ondergronds net sanitairblok maken ook deel uit van de camping. Het hele eiland St. Antioco is van uit hier makkelijk te “doen” zelfs met de fiets (voor de sportieve fietser dan wel!) (zie onze ervaringen op Carbonia-Iglesias)

Compleet ingerichte tenten, Mobile homes, huisjes in diverse formaten

Camping Arzachena, Cannigone.
Terrasachtige camping nabij aardig dorpje waar je de benodigde dagelijks boodschappen kunt halen. Rechthoekig zwembad, animatie, niet direct aan het strand. Voldoende schaduw.  Sanitair redelijk. Alternatief voor de grotere camping/vakantiedorpen als Insuledda en D’Oso. Goede uitvalsbasis voor verkenning van Costa Esmeralda en De Maddalena Archipel. Diverse leuke strandjes. Boten in omgeving te huur.

Mobile homes, huisjes in diverse formaten oa. eigen camping

Camping Baia Blu La Turtuga. Aglientu
Luxe camping, van alles er op en er aan, behalve zwembad (op 20km ligt het Aquapark Aquafantasy!). Kamperen wel in vakken, maar dat onder dennen/pijnbomen is dat niet echt een probleem, behalve als je een erg grote tent hebt. Je wordt door iemand begeleid om een plek uit te kiezen. De prijs valt een beetje tegen in vergelijking met de andere campings, zelfde tijd. En behalve dat deze camping groter is, is die niet echt veel beter, sanitair is zeker wat je mag verwachten. Bij ons komt hij niet in de top 5, maar scoort zeker een voldoende! Houd je van een vakantiecentrum met van allerlei animatie, lekker strand enz dan is dit misschien wel juist jouw camping: de gemiddelde beoordeling bij ACSI is 8,2!

Compleet ingerichte tenten, Mobile homes, huisjes in diverse formaten

(NB in 2018 is hier een waterpretpark bij gekomen!)

Camping La Foce, Valledoria
Meer van hetzelfde, noem ik deze camping, maar wat rommeliger. Geen zwembad. En de oversteek naar het strand moet je maken via een riviertje, waar een pontje vaart. Door dit riviertje wat extra muggen! De omgeving is niet echt heel bijzonder, hoewel een bezoekje aan CastelSardo niet mag ontbreken.

Mobile homes, huisjes in diverse formaten

Wilge!Eigen campingervaringen