Excel campingoverzicht met alle campings

Alle ruim 100 campings op Sardinie in Excel

In het volledige spreadsheet vind je ruim alle 100 campings op Sardinië. Je kunt de diverse sorteer- en filteropties van Excel gebruiken! Diverse lijsten printen enz. Maar ook meenemen op je laptop. Uiteraard kun je de gegevens ook aanpassen, zoals kolommen of rijen die je niet nodig hebt verwijderen of verplaatsen.

De volgende gegevens van een camping zijn opgenomen:

Campingnaam + link website Periode van opening Speeltoestellen
Categorie (Sterren, ANC of CF) Afstand tot strand Mindervalide
Emailadres Zwembad Accommodaties
Telefoonnummer Wifi Aantal vrije plaatsen
Adres, plaats en Regio Animatie Camperverzorgingsplaats
GPS en GPS (dms) Huisdieren Reserveren
Kenmerk Winkel Creditcard
Eetgelegenheid Richtprijs

 

Tevens wordt vermeld – eventueel met link – of deze camping te vinden is oa via Acsi, ANWB, Camping Navigator, Faita en of we er zelf zijn geweest voor een overnachting.

Ben je een beetje handig in Excel, dan is dit een ‘Wannahave’. Download hier de beperkte versie en zie of je er wat aan hebt!

In het volledige spreadsheet vind je ruim alle “gewone” 100 campings op Sardinië. Daarnaast nog 30 agri-campings > kampeermogelijkheden bij een agriturismo (boerderij). En 30 camperplaatsen, variërend van een campingachtige camperplaats tot een parkeerplaats met alleen water aan- en afvoer.

 

De campingspreadsheet is te koop in onze webwinkel.

Met deze beperkte versie van het spreadsheet, kun je een goede indruk krijgt van wat je er mee kunt: op het tabblad ‘Alle campings’ vind een deel van de campings er zijn 2 aparte tabbladen met 2 van de 8 provincies. Daarnaast zijn van de provincies slechts een deel van de campings opgenomen en enkele kolommen zijn zonder gegevens.

Eventuele aanvullingen en opmerkingen worden zeer op prijs gesteld en worden vermeld op deze pagina.

NB: deze exceldatabase is basis voor de gedrukte camping gids en de Corsicaensardinie-info App voor smartphones en tablets.

Tips:

Leuke 3 sterren campings verdeeld over het eiland.
Wilge!Excel Campingoverzicht